Μεσσηνιακή Μάνη

Στα πόδια του Ταΰγετου λοιπόν είναι ριγμένα δύο πανέμορφα χωριά και διάσημα τουριστικά θέρετρα της Πελοποννήσου που αποτελούν τους δημοφιλέστερους προορισμούς στην γη της Μεσσηνιακής Μάνης. Στη Στούπα και την Καρδαμύλη, το φυσικό ανάγλυφο είναι πιο ήπιο και με περισσότερο πράσινο συγκριτικά με την Λακωνική Μάνη.

Εξερευνήστε

Τοποθεσίες

Η Μάνη, ένας από τους πιο διάσημους και πιο αγαπημένους προορισμούς της Πελοποννήσου για όλες τις εποχές, διαθέτει μερικές σπουδαίες παραλίες με θέα που καταπλήσσει!

Άγιος Νικόλαος

Άγιος Νικόλαος

Με το γραφικό του λιμανάκι και τις εικόνες από το παρελθόν γοητεύει κάθε επισκέπτη, χαρίζοντας στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Στούπα

Στούπα

Οι θαλάσσιες ομορφιές και το ειδυλλιακό ηλιοβασίλεμα το οποίο είναι εκπληκτικό από όλα τα σημεία της περιοχής θα σας καταπλήξουν!

Καρδαμύλη

Καρδαμύλη

Πετρόχτιστα σπίτια με κεραμιδένιες στέγες, σ’ έναν απάνεμο κόλπο στα πόδια του Ταΰγετου, απέναντι από το καταπράσινο νησάκι Μερόπη.

Καλαμίτσι

Καλαμίτσι

Μια μοναδικά όμορφη, μικρή και ήσυχη παραλία με μικρά βότσαλα, τριγυρισμένη από πράσινο.

Φονέας

Φονέας

Βρίσκεται καλά «κρυμμένη» στο τέλος ενός μονοπατιού, ανάμεσα στα δέντρα. Έχει λευκό βότσαλο και γαλαζοπράσινα νερά.

Καλογριά

Καλογριά

Από της πιο ωραίες παραλίες της Μάνης με ωραία θάλασσα και ψιλή άμμο.

Καταφύγιο

Καταφύγιο

Πέτρινες οριζόντιες πλάκες και βράχια που καταλήγουν στη θάλασσα.

Δελφίνια

Δελφίνια

Η παραλία αποτελείται από άμμο και λεπτό βότσαλο και έχει σχεδόν πάντα ήρεμα νερά, αφού την προστατεύει ο κόλπος.

Κιτριές

Κιτριές

Η παραλία στις Κιτριές είναι κατάλληλη για οικογένειες που προτιμούν την ησυχία. Περιτριγυρίζεται από ψαροταβέρνες που προσφέρουν φρέσκο ψάρι πάνω στο κύμα.

Λιμένι

Λιμένι

Μια τέλεια μίξη, τυρκουάζ αλλά και σκουρα μπλέ νερά που δημιουργούνται απότομα στον ίδιο κολπίσκο, πέτρα και ολόφρεσκα ψάρια!